Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μπατζελή: Δεν πολιορκώ και δεν πολιορκούμαι από κανένα κόμμα!

“Συνεχίζω στο Κίνημα Αλλαγής”, δηλώνει η π. Υπουργός και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “πατρίδα μας η Στερεά” Κατερίνα Μπατζελή , διαψεύδοντας και επίσημα πλέον τα δημοσιεύματα που την εμφάνιζαν να συζητά με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Μετά και το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας μας η  πρώην  Υπουργός σε γραπτή δηλωσή της αναφέρει τα εξής :  

«Δεν πολιορκώ και δεν πολιορκούμαι από κανένα κόμμα».

Δεν παζαρεύω την πολιτική μου πορεία  στο ΠΑΣΟΚ από το οποίο ΠΟΤΕ δεν έφυγα και θα συνεχίσω το ίδιο με το Κίνημα Αλλαγής.

Αναφορικά με όσους κάνουν σενάρια πολιτικής επιβίωσης, κομμάτων, κυβερνήσεων, δυνητικών συνεργασιών, ιστορικής ανάδρομης της διαχείρισης της μνημονιακής περιόδου, ας κρατούν μικρό καλάθι. Γιατί ή δεν ξέρουν ΟΛΗ την ιστορία ή σκόπιμα την υποκρύπτουν ! Δυστυχώς η περίοδος εκείνη είχε μόνο…Δράκους! Ξέρουμε και εμείς ,που δεν έχουμε μιλήσει.. ακόμη.

Οι προκλήσεις των καιρών μας είναι συνταρακτικές. Είναι οι προκλήσεις της «νέας γενιάς». Εκεί θα κριθούν όλοι. Εκεί θα μετρηθούμε και θα αναμετρηθούμε… 

Στην πολιτική ,η  επίκληση προσδιορισμού με «ταμπέλες» προσώπων και αξιών   δεν καταφέρνουν τίποτα άλλο  παρά να την κονταίνουν, σε μικροπολιτική''.