Νεκρός 26χρονος οδηγός νταλίκας στο Μπράλο
Από τη Βάρδα Ηλείας ήταν ο 26χρονος οδηγός που βρήκε τραγικό θάνατο στις 22:30 της Παρασκευής, στην Π.Ε.Ο. Θερμοπυλών – Ιτέας, στην περιοχή του Σκαμνού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νταλίκα φόρτωσε εμπόρευμα από το εργοστάσιο «Ferro» στη ΒΙΠΕ Λαμίας με προορισμό την Πάτρα, όπου έχει έδρα και η εταιρεία που ανήκει το μοιραίο φορτηγό.
Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το βαρύ όχημα που κατευθύνονταν προς Άμφισσα βγήκε εκτός δρόμου και ο άτυχος οδηγός εκσφενδονίστηκε έξω από την καμπίνα του.
Η σορός του είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στην καμπίνα και ένα δένδρο και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Οι διασώστες δεν γνωριζαν αν μέσα στην καμπίνα υπήρχε και άλλο άτομο και άρχισαν την έρευνα. Με την βοήθεια του γερανού της Π.Υ. σήκωσαν την καμπίνα και διαπίστωσαν πως μέσα δεν υπήρχε κανείς, στη συνέχεια έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή ενώ κατέβηκαν δεμένοι με σκοινιά στον γκρεμό.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

