Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παρεμβάσεις εξωραισμού στο Δημοτικό Πάρκο στο Στρατόπεδο Τσαλτάκη

Παρεμβάσεις εξωραισμού απο τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαμιέων στο Δημοτικό Πάρκο στο Στρατόπεδο Τσαλτάκη με σκοπό να αποτελέσει και πάλι σημείο συνάντησης, αναψυχής , ψυχαγωγίας και αθλησης για  ολους τους δημότες . Οι υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου προχώρησε σε εργασίες ανακατασκευής του συντριβανιού και της ξύλινης γέφυρας, αναμόρφωσης των δύο παιδικών χαρών, συντήρησης του  υπάρχοντος φωτισμού ,ενίσχυσης της περίφραξης και επαναδημιουργίας του  γηπέδου μπάσκετ. 
''Δημιουργήσαμε εκ νέου έναν σημαντικό χώρο πρασίνου και αναψυχής, με σύγχρονες και φιλικές υποδομές, τον οποίο θα μπορούν να απολαύσουν όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης και κυρίως τα μικρά παιδιά'' δήλωσε ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος που επισκέφθηκε χθες το χώρο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα και τον πρόεδρο της Κοινότητας Λαμίας Δημήτρη Συλεούνη .
 
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λαμιέων η  προσπάθεια  για την δημιουργία τέτοιων χώρων στις παρυφές του οικιστικού ιστού, θα συνεχιστεί  προς όφελος της ποιότητας ζωής των δημοτών .
Φωτογραφίες