Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πένθος στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας : Εφυγε ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Ξηρομερίτης

Φτωχότερη είναι απο σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας , μετά την απώλεια του πρώην Αντιδημάρχου Γιώργου Ξηρομερίτη .  

Ο Φαρμακοποιός και πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας  –Ελάτειας «έφυγε» από την ζωή  σε ηλικία 49 ετών Γιώργος Ξηρομερίτης , μετά από  σκληρή μάχη  που έδωσε με την επάρατο  νόσο .

Ο Γιώργος Ξηρομερίτης υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση  από την θέση του Αντιδημάρχου , μετά την εκλογή του με τον συνδυασμό της  Δημάρχου Αμφίκλειας-Ελάτειας  Αθανασίας Στιβακτή  .

''Όταν φεύγει ένας νέος και υπέροχος άνθρωπος όλες οι λέξεις μοιάζουν φτωχές'' , τονίζει η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας αποχαιρετώντας τον Γιώργο Ξηρομερίτη . 

''Με πόνο ψυχής και βαθιά οδύνη αποχαιρετώ έναν λαμπρό επιστήμονα, έναν εξαίρετο και καλοσυνάτο άνθρωπο, ένα πρότυπο οικογενειάρχη και έναν άριστο συνεργάτη! Μα πάνω από όλα αποχαιρετώ έναν φίλο, έναν συγχωριανό, έναν συνοδοιπόρο, έναν δικό μου άνθρωπο! Τον δικό μας Γιώργο που μας άφησε νωρίς... Που είχε τόσα πολλά ακόμη να προσφέρει στην οικογένειά του, στη δουλειά του και στον τόπο του.Ήσουν ένας άνθρωπος ευθύνης, δοτικός, ευγενής, με κύρος, που κέρδιζες αμέσως τον σεβασμό προς το πρόσωπό σου. Με πίστεψες και με ακολούθησες στον κοινό μας αγώνα για μία άξια εκπροσώπηση του τόπου μας και σε ευχαριστώ γι' αυτό! Με τίμησες με τη συμμετοχή σου στο Συνδυασμό μας και υπηρέτησες τον Δήμο μας, από τη θέση του Αντιδημάρχου, με ικανότητα, ήθος και συνέπεια. Όλες οι αρετές σου, όλη η στάση ζωής σου, το άμεμπτο του χαρακτήρα σου και η συγκροτημένη προσωπικότητά σου συνέθεταν μία "ήρεμη δύναμη" που αποτυπώθηκε και στον σύντομο μα ουσιαστικό πολιτικό σου βίο''!

 
Φωτογραφίες