Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Περίπατος ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Στην παγκόσμια εκστρατεία ενάντια στην εμφυλη βία συμμετέχει ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Λαμιέων.
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Προστασία των Παιδιών από τη Γενετήσια Εκμετάλλευση και Κακοποίηση (18 Νοεμβρίου), την Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακοποίησης των Παιδιών (19 Νοεμβρίου),  την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου), τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου) και την Παγκόσμια Εκστρατεία «16 Ημέρες Ακτιβισμού ενάντια στην Έμφυλη Βία», ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών  διοργανώνει περίπατο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ενδοοικογενειακή βία την Κυριακή 05/12/21 και ώρα 11:00 π.μ. στον ποδηλατόδρομο (Λ. Ελευθερίας & Φραντζή).
Στη δράση συμμετέχουν το Πρόγραμμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Τερματισμό της Σεξουαλικής Κακοποίησης των Παιδιών «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λαμίας, τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων.
Η χρήση μάσκας συνίσταται καθ' ολη τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη αποφυγή μετάδοσης του covid-19.

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness