Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πήρε κεφάλια ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος - Εκτός Δημοτικής Αρχής Σταυρογιάννης, Παλιούρας

Αστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, θέτοντας εκτός Διοίκησης του Δήμου τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων Κώστα Σταυρογιάννη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Παλιούρα μετά από φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τα δύο στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Με την κίνησή του αυτή και την άμεση αντίδρασή του ο Δήμαρχος έστειλε το μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να διέπει τις σχέσεις των στελεχών του συνδυασμού του και το πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να χαρακτηρίζει τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Δήμαρχος πριν οδηγηθεί στην απόφαση αυτή, είχε ζητήσει από τον Αντιδήμαρχο και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο να του υποβάλλουν οι ίδιοι τις παραιτήσεις τους.

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, ωστόσο αρνήθηκε να πράξει το ίδιο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων και σήμερα ο κ. Καραΐσκος έθεσε εκτός Δημοτικής Αρχής τα δύο  στελέχη.


Περισσότερα στο αυριανό φύλλο του "Λαμιακού Τύπου". 

 

 

 

    

Απόψεις

Άρθρο του Χρήστου Αλεξανδρή Στην Κορνουάλη οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι επανασχεδίασαν το μέλλον του κόσμου. Για να συμβεί αυτό μεσολάβησαν συνταρακτικά γεγονότα...
randomness