Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην περιοχή Το Σάββατο (17/12) φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Αρκίτσα
Αρκετές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους θα πραγματοποιήσουν στην Κοινότητα Αρκίτσας, ο Δήμος Λοκρών, οι Σύλλογοι, η Χορωδία και η Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Αρκίτσας.
Η αρχή γίνεται το προσεχές Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ανάμεσα σε άλλες εκδηλώσεις, ενώ οι εκδηλώσεις στην περιοχή, συνεχίζονται στις 27 και τις 29 Δεκεμβρίου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
15.00: Πρόγραμμα με animateur, ξωτικά και Άγιος Βασίλης για τα παιδιά.
18.00: Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Κάλαντα από την Χορωδία Αρκίτσας
18.15: Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Κάλαντα από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αρκίτσας
18.30: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
18.45: Παραδοσιακοί χοροί των Χριστουγέννων από το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλείδωνα
19.00: Τραγούδια και Χορευτικά από παιδιά του Γυμνασίου
27 Δεκεμβρίου
Προβολή ταινιών στην Αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών «Εστία» στις 16:00 και στις 17:30.
29 Δεκεμβρίου
16.00-21:00: Στο Κοινοτικό Κατάστημα Αρκίτσας θα λειτουργήσει το “εργαστήρι του Άγιου Βασίλη με πολλές ζωγραφιές, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, κατασκευή καρτών, γούρια, στεφάνια, μολυβοθήκες, καραβάκια.