Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Πορεία των φαρμακοποιών και ένταση στη Λαμία

Με σύνθημα «να μην περάσουν τα φαρμακεία μας στους επιχειρηματίες» ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Φθιώτιδας βγήκε χθες  στους δρόμους αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται  στη Βουλή και απελευθερώνει  ουσιαστικά το επάγγελμα του φαρμακοποιού.
Οι Φαρμακοποιοί πραγματοποίησαν το πρωί συνέλευση και στη συνέχεια  εκαναν πορεία διαμαρτυρίας  στους δρόμους της Λαμίας ζητώντας από τους λίγους συναδέλφους τους που δεν συμμετείχαν στην απεργία κρατώντας ανοιχτά τα φαρμακεία τους να πράξουν το ίδιο  να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στις επιχειρούμενες αλλαγές.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των φαρμακοποιών τα συμφέροντα σπρώχνουν την εκμετάλλευση των φαρμάκων στα σούπερ-μάρκετ και στις μεγάλες πολυεθνικές οδηγώντας τον πραγματικό φαρμακοποιό στην εξαθλίωση και στο κλείσιμο.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων