Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στη λαική αγορά των Γαλανέικων Λαμίας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στη  λαϊκή  αγορά στα Γαλανέικα Λαμίας  περιόδευε σήμερα  κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία , με επικεφαλής τον βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη κια αποτελούμενο απο μέλη της Νομαρχιακής και νεολαίους . 

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς και πωλητές, καθώς και με καταναλωτές, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου αποτελεί νάρκη στα θεμέλια του θεσμού των λαϊκών αγορών, θίγοντας την πιο ουσιαστική  σχέση παραγωγών αγροτικών προϊόντων και καταναλωτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  πιστεύει ότι το νομοσχέδιο, από την αρχή έως το τέλος, στην πραγματικότητα καταδιώκει τον αγρότη παραγωγό. Θέλει να τον βγάλει έξω από αυτόν τον θεσμό, που από τη δική του πλάτη στήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα εχει ζητήσει απο την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε μια ουσιαστική διαδικασία διαλόγου για να αλλάξει τις διατάξεις, που ουσιαστικά αλλοιώνουν την έννοια του θεσμού, οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος  που μοιράστηκε σε μικροπωλητές και καταναλωτές . Στην εξόρμηση συμμετείχαν ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Λάμπου , ο  Συντονιστής Μελών Βόρειας Λαμίας Βαγγέλης Παλιός  , ο Συντονιστής Μελών Νότιας Λαμίας Βαγγέλης Σπετσιερης  και αλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ . 

Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων