Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο Νοσοκομείο Λαμίας την Κυριακή του Πάσχα ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος

To Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκε την Κυριακή του Πάσχα ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος , ανταλλάσσοντας ευχές με τη Διοίκηση , τους γιατρούς , το νοσηλευτικό προσωπικό και τους νοσηλευόμενους ασθενείς . Με την επισκεψή του στο Νοσοκομείο ο Δήμαρχος θέλησε συμβολικά να στείλει ενα μήνυμα οτι η δημοτική αρχή ακόμη και μια τέτοια ημέρα  που όλοι μας, λίγο πολύ βρισκόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα, έστω και με τους απαραίτητους περιορισμούς, δεν ξεχνά εκείνους  που υπηρετούν την κοινωνία με αυταπάρνηση, βρισκόμενοι δίπλα στους συνανθρώπους μας που τους χρειάζονται.
 
 
 
 
 
Ο Δήμαρχος κατα την επισκεψή του στο Νοσοκομείο συναντήθηκε με τον  Πρόεδρο ιδρύματος  Ανδρέα Κολοκυθά και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και εφημερεύοντα γιατρό της χειρουργικής κλινικής Χρήστο Γεωργίου.
 
Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές  που εργάζονται ακατάπαυστα ενάμιση χρόνο τώρα πολεμώντας στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, και να τους ευχηθεί  καλό Πάσχα, με υγεία και αγάπη στη ζωή τους, λέγοντάς τους για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ, που είναι πάντα εκεί δίπλα στους πάσχοντες συμπολίτες μας.
 
 
 
 
Ο κ. Καραίσκος ευχήθηκε σε  όλους τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται  γρήγορη ανάρρωση, ώστε όλοι μαζί, πιο δυνατοί, να ξανανταμώσουμε και να γιορτάσουμε όπως παλιά.
 
 
 
Φωτογραφίες