Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο τέλος της ομιλίας γλέντησαν με την Γλυκερία... Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ κάλεσε τους πολίτες ο Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Μακρακώμη

 Μουσική –πολιτική  εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/7) στην Κεντρική  Πλατεία  της Μακρακώμης από την Κομματική   Οργάνωση Βάσης  του ΚΚΕ Δυτικής Φθιώτιδας.
Η φωνή της Γλυκερίας,  του Χάρη Μακρή και της Χριστιάνας Γαλιάτσου ενθουσίασε τον κόσμο που διασκέδασε μέχρι νωρίς το πρωί.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας καλώντας τους πολίτες σε «….συμπόρευση με το ΚΚΕ στους αγώνες, στο κίνημα, στις εκλογές για να ανοίξει ελπιδοφόρος δρόμος, ώστε να μπορέσει ο λαός να ζήσει καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες του.
Πρόσθεσε πως ο λαός δεν πρέπει να μένει στην αναμονή πότε θα έρθει ένας νέος ή παλιός «σωτήρας» να μας σώσει, γιατί τέτοιοι ούτε υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν ποτέ, προσθέτοντας ότι υπάρχει μόνο ο λαός που μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής.
Τόνισε ότι η επιλογή του ΚΚΕ είναι «…να σταθεί στο πλάι του λαού, όπως έκανε στην κρίση, όπως έκανε στην πανδημία, όπως τώρα στον πόλεμο, όπως κάνει πάντα στα δύσκολα. Γι’ αυτό κερδίζει την εμπιστοσύνη εργατών στα σωματεία, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες, συλλόγους, παντού».
Σημείωσε πως «ΝΔ και ο Μητσοτάκης με την πολιτική σταθερότητα στην εφαρμογή της αντιλαϊκής του πολιτικής, και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας με την επίσης αντιλαϊκή πολιτική εξασφάλισης της συναίνεσης σε συνθήκες κοινωνικής κρίσης, όπως λέει, θέλουν τον λαό στη γωνία» και υπογράμμισε ότι «απέναντι σε όλους αυτούς, υπάρχει το ΚΚΕ που είναι η μοναδική δύναμη που δίνει πραγματικές απαντήσεις στα σημερινά αδιέξοδα.
Απαντήσεις όμως που απαιτούν σύγκρουση με το σημερινό αδιέξοδο και ξεπερασμένο καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και θέλουν τον λαό πρωταγωνιστή στη διεκδίκησή τους και τελικά τον ίδιο στο τιμόνι της εξουσίας».

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness