Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 29 Ιουλίου

Στη συναυλία αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στη Λάρυμνα (γήπεδο 5Χ5) από τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο καλούν εργατικά σωματεία της Αττικής.

Το κάλεσμα απευθύνουν τα Συνδικάτα Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, Οικοδόμων Αθήνας, Φαρμάκου Αττικής, Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική Αττικής, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα στην Αττική και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Θα δρομολογηθούν πούλμαν, ενώ δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα και στο mail:

  • Του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής: 210 - 4110148 και 210 - 4129496 και e-mail: metallo.attikis@gmail.com  - metalo.ellada@gmail.com
  • Του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας:  210 - 3827122 και e-mail:  info@syndikatooikodomonathinas.gr από τις 8 π.μ. έως 3 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. ως 8 μ.μ. τις καθημερινές.

Τα Συνδικάτα σημειώνουν:

«Ένας για όλους και όλοι για έναν. Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης και των θέσεων εργασίας, ενάντια στη συνειδητή για χρόνια απαξίωσή της από όλες τις κυβερνήσεις και από τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, με κατεύθυνση την παραπέρα ιδιωτικοποίησή της. Ο αγώνας τους αφορά όλους τους εργαζόμενους, που βιώνουμε τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων διαχρονικά, υλοποιημένες από τη μεγαλοεργοδοσία σε κάθε χώρο δουλειάς.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική ο μόνος δρόμος που έχουμε είναι να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, με συλλογική οργάνωση και δράση, με συναδελφική αλληλεγγύη. Κάνουμε πράξη το σύνθημα ένας για όλους και όλοι για έναν!

Καλούμε όλα τα Σωματεία και τους εργαζόμενους της Αττικής να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, με τη συμμετοχή τους στη συναυλία που διοργανώνουν τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στη Λάρυμνα (γήπεδο 5Χ5).

Θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες Γιώργος Mαργαρίτης,  Κώστας Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Κανέλλος, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης».

Πηγή:902.gr

 

 

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων