Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τα μυστικά ραντεβού των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ και η επιστροφή Σουφλιά

Η εσωκομματική διαδικασία μετά και την υποψηφιότητα Παπανδρέου φέρνει ανατροπές και ίσως και νέες συμμαχίες.  Όπως είναι φυσικό τα μετρικά τετ α τετ των υποψηφίων δίνουν και παίρνουν.

Ραντεβού που είτε έχουν να κάνουν με στελέχη του ΚΙΝΑΛ είτε ακόμα και με ανθρώπους των media.

Μέσα στην εβδομάδα η στήλη εντόπισε σε στέκι επί της Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, τον Ανδρέα Λοβέρδο με τον Διονύση Παναγιωτάκη, ιδιοκτησία του action24.

Η συνάντηση αυτή μπορεί να μην λέει τίποτα, αφού είναι συνηθισμένο οι υποψήφιοι να κάνουν επαφές με ανθρώπους των media αλλά μπορεί να λέει και πολλά αφού ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι διαχρονικός συνομιλητής και φίλος του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Επιστροφή Σουφλιά 

Ο Ηλίας Σουφλιάς επικράτησε του Ζήση Γρηγορίου με διαφορά 108 ψήφων (1598-1490) στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο νομό της Λάρισας. Η μάχη ήταν ντέρμπι αφού κρίθηκε για λίγες ψήφους η προεδρία της ΝΟΔΕ.

Η επικράτηση του Ζήση Γρηγορίου στις διαδικτυακές ψήφους (327-195) δεν στάθηκε ικανή να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς που συγκέντρωσε ο Ηλίας Σουφλιάς επικρατώντας σε όλες τις Τοπικές Οργανώσεις του νομού πλην του Τυρνάβου.

Ο Ηλίας Σουφλιάς που είναι ξάδερφος του πρώην υπουργού της ΝΔ Γιώργου Σουφλιά, διαδέχεται τον Χρήστο Κακετάνο που θέλει να είναι υποψήφιος.

Μάλιστα ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεν στήριξε τον Ηλία Σουφλιά που κέρδισε την εκλογή.

Ήττα

Μεγάλη ήττα υπέστη ο Ανδρέας Κατσανιώτης στις εσωκομματικές εκλογές της Αχαΐας. Ο εκλεκτός του υφυπουργού Εξωτερικών και περιφερειακός σύμβουλος του Νεκτάριου Φαρμάκη, περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, έχασε με μεγάλη διαφορά την προεδρία της ΝΟΔΕ.

Περιττό να σας επισημάνω ότι στα υπόλοιπα γραφεία των βουλευτών Αχαΐας τα χαμόγελα περίσσευαν!

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

randomness