Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στα μέσα Μαρτίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Δήμο Λοκρών

 

Την  έναρξη των  εμβολισμών στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης στα μέσα Μαρτίου με δύο εμβολιαστικές γραμμές και προοπτική για τρίτη εφόσον απαιτηθεί , ανακοίνωσε σήμερα ο  Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας -Στερεάς  Φώτης Σερέτης , κατα την επισκεψή του στην Λοκρίδα . Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τις ηλικίες 60-64 με το εμβόλιο AstraZeneca και στη συνέχεια θα γίνει επέκταση σε άλλες ηλικίες και με άλλο εμβόλιο.  Στη συνάντηση που είχε με τον   Δήμαρχο Λοκρών Αθανάσιο Ζεκεντέ υποδέχθηκε  στο Δημαρχείο στην Αταλάντη  και στην οποία  παρευρέθηκε και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Μάιτα Γιαννοπούλου, συζητήθηκαν ολα τα θέματα της υγείας που απασχολούν  την περιοχή της Λοκρίδας , η οποία τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής με την εξαρση των κρουσμάτων στην Τοπική Κοινότητα της Μαλεσίνας .

Τα θέματα που συζητήθηκαν συζήτησης ήταν η  αποπεράτωση του Πολυδύναμου Ιατρείου Μαλεσίνας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο προγραμματισμός στελέχωσής του από την 5η ΔΥΠΕ, η  ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Αταλάντης με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , η  καλύτερη στελέχωση με προσωπικό των δομών του Κέντρου Υγείας Αταλάντης , καθώς και η  ενίσχυση των υποδομών και εξοπλισμού των Περιφερειακών Ιατρείων που λειτουργούν στο Δήμο Λοκρών.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου επισημάνθηκε η άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τη Συντονίστρια Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας  Μαίρη Γεωργοπούλου και το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας για την αντιμετώπιση του Covid 19, αλλά και όλων των άλλων θεμάτων υγειονομικής κάλυψης του πληθυσμού στο Δήμο Λοκρών.

Υπήρξε ξενάγηση στο χώρο όπου θα λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο και ο Διοικητής κ. Σερέτης ενημέρωσε σχετικά με τις λεπτομέρειες της εμβολιαστικής διαδικασίας. 

    

randomness