Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αύριο κρίνεται του Μάνταλου, παραμένει εκτός ο Γκαρσία

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δίνει ο Πέτρος Μάνταλος.

Σήμερα ο αρχηγός της ΑΕΚ έβγαλε σχεδόν όλο το πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που δείχνει ραγδαία βελτίωση της κατάστασής του, καθώς μέχρι χθες (6/5) δυσκολευόταν να περπατήσει από τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Αν καταφέρει αύριο το απόγευμα να ακολουθήσει το σύνολο του προγράμματος, τότε θα παίξει την Κυριακή (9/5) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον των δύο «μεγάλων» της Αθήνας.

Εκείνος που δεν θα βοηθήσει την ΑΕΚ εναντίον των «πράσινων» και πιθανότατα ούτε στα τελευταία δύο ματς της σεζόν, είναι ο Λιβάι Γκαρσία.

Όπως είχε μεταδώσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από τις 28 Απριλίου, η κατάστασή του (διάταση στο γόνατο) θα επανεκτιμηθεί μετά το Πάσχα, μολονότι τότε η γενική εκτίμηση ήταν πως θα επέστρεφε.

Η επαναξιολόγηση έδειξε ότι το πρόβλημα δεν έχει ξεπεραστεί, ίσως χρειαστεί ακόμα μία μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια πόσο έχει βελτιωθεί η κατάτασή του.

Άρα είναι δύσκολο έως απίθανο να μπει άμεσα στις προπονήσεις ώστε να προλάβει σε διάστημα μικρότερο των 10 ημερών να επανέθει σε αγωνιστική κατάσταση.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη σεζόν εναντίον του Αστέρα στην Τρίπολη (12/5) και του Άρη στο ΟΑΚΑ (16/5), συνεπώς είναι πολύ σύντομο το διάστημα.

Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν κι από το διακύβευμα της συνθήκης, εάν δηλαδή θα έχει κριθεί το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τέλος, Μπακάκης, Ολιβέιρα και Λάτσι παραμένουν οι σημαντικές απουσίες της Ένωσης για το αθηναϊκό ντέρμπι.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

    

Απόψεις

Άρθρο του Χρήστου Αλεξανδρή Στην Κορνουάλη οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι επανασχεδίασαν το μέλλον του κόσμου. Για να συμβεί αυτό μεσολάβησαν συνταρακτικά γεγονότα...
randomness