ΕΠΣΦ/Α' Κατηγορία: Χωρίς απώλειες συνέχισαν οι πρωτοπόροι
Χωρίς απώλειες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τη Στυλίδα να παίρνει εύκολη νίκη στο γήπεδο του Σταυρού με 4-0 επί του τοπικού Αστέρα.
Έτσι η ομάδα του Κώστα Αλεξίου κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή και το +6 από το δεύτερο, Καλαπόδι, που πήρε αγχωτική νίκη εντός έδρας επικρατώντας με 3-2 του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με 0-1 και 1-2 και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο επόμενο ντέρμπι στη Στυλίδα.
Με νίκες συνέχισαν Μαλεσίνα και Αταλάντη που επιβλήθηκαν με 1-0 του Αστέρα Αγίου Σεραφείμ και 2-0 των Καμένων Βούρλων αντίστοιχα και περιμένουν να μπουν στα πλέι οφ αν υπάρξει η διαδικασία στο τέλος της κανονικής περιόδου, ενώ τη νίκη πανηγύρισε και ο Ευρυτανικός που επιβλήθηκε με 4-2 εντός έδρας της Προοδευτικής Λάρυμνας.
Το Νέο Κρίκελλο ήταν ο νικητής του γειτονικού ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής καθώς επιβλήθηκε με 2-0 στο Μοσχοχώρι της τοπικής Δόξας, ενώ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε και η Δάφνη Λιβανατών με 3-1 στον Άγιο Κωνσταντίνο επί του τοπικού Άρη.
Το ρεπό του πραγματοποίησε ο Όμβρος Ομβριακής.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:
Αταλάντη-Καμένα Βούρλα 2-0
Καλαπόδι-Κηφισσός Κάτω Τιθορέας 3-2
Ευρυτανικός-Προοδευτική Λάρυμνας 4-2
Αστέρας Σταυρού-Στυλίδα 0-4
Δόξα Μοσχοχωρίου-Νέο Κρίκελλο 0-2
Μαλεσίνα-Αστέρας Αγ. Σεραφείμ 1-0
Άρης Αγ. Κωνσταντίνου-Δάφνη Λιβανατών 1-3
Ρεπό: Όμβρος
Φωτογραφία από τον αγώνα Ευρυτανικός - Προοδευτική Λάρυμνας.
Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (20/3)