Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΣ Λαμία: Επέκταση συνεργασίας με Lazar Romanic μέχρι το 2024

Με τα χρώματα του ΠΑΣ Λαμία θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ο Λάζαρ Ρόμανιτς αφού όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (29/7) οι δύο πλευρές προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους. 

Ο Ρόμανιτς που μετρά ήδη τρία χρόνια στην ομάδα, θα να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της για άλλα τρία χρόνια κάτι που δείχνει ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την "κυανόλευκη" οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου (25/3/1998) επιθετικού Lazar Romanic έως το καλοκαίρι του 2024!

Ο Romanic, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τον Αύγουστο του 2018 έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας συνολικά 78 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελώντας πλέον απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι του Συλλόγου. Οι καλές του εμφανίσεις μάλιστα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού οι οποίες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για την απόκτησή του.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με τη φανέλα της Λαμίας, με εκπλήρωση των στόχων μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας που ανοίγεται μπροστά του".