Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Ξανθός» ο Φόντεν για να μοιάζει στον Γκασκόιν

Ο μέσος της Εθνικής Αγγλίας Φιλ Φόντεν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη σύγκριση του τρόπου παιχνιδιού του με τον Πολ Γκασκόιν, ωστόσο τόνισε πως η νέα ξανθιά κώμη του ενόψει του EURO 2020 δεν ήταν... εμπνευσμένη απ’ τον παλιό μεγάλο άσο των «Tριών Λιονταριών».

Η επιλογή του άσου της Μάντσεστερ Σίτι να βάψει τα κοντά μαύρα μαλλιά του σε ξανθά, όπως είχε κάνει ο «Γκάζα» στο EURO 1996 προκάλεσε... φρενίτιδα στα βρετανικά social media, με τον ίδιο ωστόσο, να εξηγεί:

«Είχα το ίδιο κούρεμα εδώ και χρόνια. Θεώρησα πως χρειαζόμουν κάτι... νέο. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και όλοι με συνέκρινα με τον "Γκάζα" και τον Έμινεμ, όμως αυτό ήταν κάτι εντελώς δικό μου και ο κόσμος το μετέτρεψε σε κάτι διαφορετικό.

Ο Φόντεν πάντως δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για όσα έκανε με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας ο Γκασκόιν το 1996 -παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά- απολαμβάνοντας όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τον παλιό Άγγλο άσο και τις επιδόσεις του σ’ εκείνο το EURO.

«Ήταν απίστευτος παίκτης, όλο το έθνος γνωρίζει καλά τι έχει κάνει για την Εθνική Ομάδα. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να φέρουμε λίγη απ’ τη... μαγεία του "Γκάζα" στο γήπεδο. Απ’ τη στιγμή που έβαψα τα μαλλιά μου σαν κι αυτόν, ας ελπίσουμε ότι θα μείνει η... αύρα του μέσα στην ομάδα μας».

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness