Στο νοσοκομείο 14χρονος που δέχτηκε 3 μαχαιριές από έναν 16χρονο, στα Ιωάννινα
Ένας 14χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι στον ώμο, από έναν 16χρονο, το βράδυ της Τρίτης, 3 Ιανουαρίου 2023, στο κέντρο των Ιωαννίνων ύστερα απο συμπλοκή νεαρών. Αποτέλεσμα ήταν ο 14χρονος να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Ο 14χρονος μαθητής δέχτηκε στον ώμο 3 μαχαιριές από έναν 16χρονο. Σε βάρος του δράστη, τον οποίο συνέλαβαν αμέσως οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοκατοχή.
Ο 16χρονος όπως και η μητέρα του συνελήφθησαν απο την αστυνομία. Βαρύνονται με τις κατηγορίες ο μεν 16χρονος για παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση βαριας σωματικής βλάβης, ενω η μητέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014
