Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Έτοιμο το βιβλίο του Γιώργου Παπανδρέου

Στο τελευταίο στάδιο, της επιμέλειας, που έχουν αναλάβει οι στενοί του συνεργάτες, βρίσκεται το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, η έκδοση του οποίου αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στο βιβλίο αυτό που θα βρεθεί σε λίγο καιρό στα ράφια των βιβλιοπωλείων, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται στις συνθήκες, όπως ο ίδιος τις ονομάζει, κατά τις οποίες παρέδωσε την εξουσία και στην πολιτική κατάσταση που επικρατούσε τότε. Παράλληλα, στο βιβλίο περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η δραματική Σύνοδος των Καννών και οι διάλογοί του με τον τότε Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν, αν ο κ. Παπανδρέου θα αναφερθεί ονομαστικά και στις περιπτώσεις υπονόμευσής του, όπως τις χαρακτήριζε, όταν αναγκάστηκε να παραδώσει την εξουσία.

πηγή: iefimerida.gr