Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κάλεσμα συστράτευσης από τον Νίκο Ανδρουλάκη - Mέγα πάθος και πλήθος στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας κεντρικής επιτροπής ολοκληρώθηκαν το απόγευμα οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τα μέλη του κόμματος να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να συσπειρώσουν όλες τις γενιές της δημοκρατικής παράταξης, όπως είπε.
Σε πανηγυρικό κλίμα ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης: «Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας. Αν οι αγώνες και οι ελπίδες μας γίνουν κοινωνικός αγώνας από αύριο το πρωί, να είστε σίγουροι ότι η Δημοκρατική Παράταξη ανοίγει μια νέα νικηφόρα σελίδα».
«Όσοι επέλεξαν να εγκαταλείψουν την παράταξη από την εξουσιομανία τους, κτυπώντας την ανελέητα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, δεν έχουν καμία θέση και δεν θα έχουν καμία θέση ανάμεσά μας».
Τόνισε ότι προχωρούν με ενότητα ανανέωση και πολιτική αυτονομία, ενώνοντας -όπως είπε- όλες τις γενιές της δημοκρατικής παράταξης.
«Είμαστε στην απέναντι όχθη με αυτούς που μας καλούν σε προοδευτικά μέτωπα και έλεγαν στο λαό ότι κέρδισαν την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία, αναδεικνύοντας πως βλέπουν τη διάκριση των εξουσιών και το κράτος δικαίου. Είμαστε στην απέναντι όχθη με αυτούς που μας καλούν σε μέτωπα της λογικής ενώ στηρίζουν την ηγεμονία τους στην πλήρη άλωση του κρατικού μηχανισμού και μετατρέπουν τις ευκαιρίες των ευρωπαϊκών πόρων σε ευκαιρίες για λίγους».
«Η ελπίδα είναι εδώ. Από αύριο αγώνας καθημερινός στις γειτονιές, στους εργασιακούς χώρους. Να ξαναπείσουμε τον λαό ότι η δημοκρατική παράταξη πρέπει να έχει νέα ευκαιρία για ένα περήφανο μέλλον για όλες και όλους» είπε κλείνοντας την δευτερολογία του ο Προέδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Tρίτης 24 Μαΐου 2022