Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Προθεσμία από την ανακρίτρια πήρε το μοντέλο με την κοκαΐνη: «Την απειλούσαν»

Προθεσμία έλαβε από την ανακρίτρια το γνωστό μοντέλο στο αμάξι της οποίας βρέθηκαν 30 γραμμάρια κοκαΐνης σε έλεγχο της αστυνομίας .  

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε:

«Λάβαμε προθεσμία από την κυρία ανακρίτρια. Δηλώνουμε απερίφραστρα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη. Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχτεί από την ανάκριση πως όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος του και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίων της ενάμιση μήνα πριν που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος συνέχισε λέγοντας:

«Είχε δύο τρεις εχθρικές πλευρές στην προσωπική της ζωή και οι οποίες ερευνώνται εάν έχουν ανάμειξη με το περιστατικό. Σταμάτησε στο σήμα της αστυνομίας, δέχτηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εάν είχε κάτι παράνομο η ίδια δεν θα είχε σταματήσει και θα είχε φύγει ή θα είχε κάνει απείθεια. Εάν δεν υπήρχε διακίνηση που δεν υπάρχει διακίνηση, θα λάμβανε μέτρα του σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά». 

Η νεαρή κινούνταν στην περιοχή της Γλυφάδας με ένα ογκώδες τζιπ μάρκας Ranger Rover όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το έκριναν ύποπτο και το σταμάτησαν για έλεγχο τη Δευτέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διέκριναν νευρικότητα στην οδηγό που εντάθηκε όσο οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μέχρι που τελικά εντόπισαν τα φιξάκια με την κοκαΐνη.

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωρίζω τίποτα», φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στις Αρχές η 31χρονη.

 ΠΗΓΗ:CNN