Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σέρρες: Ανήλικη έκλεψε χρυσή αλυσίδα από 73χρονη και χτύπησε τον σύζυγό της

Η δράστιδα κατάφερε να αποσπάσει από την 73χρονη την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό, και στη συνέχεια τραυμάτισε τον σύζυγό της που προσπάθησε να την απωθήσει.

Μία 16χρονη στις Σέρρες αποδείχθηκε ότι είχε «μακριά χέρια», καθώς δεν δίστασε κλέψει ένα ηλικωμένο ζευγάρι και στη συνέχεια να επιτεθεί σε έναν από αυτούς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες Παρασκευή, με τους αστυνομικούς του ΑΤ Ηράκλειας να προχωρούν στην σύλληψή της.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέγγισε το ηλικιωμένο ζευγάρι και επιχείρησε να αποσπάσει ένα κόσμημα αξίας, το οποίο φορούσε στον λαιμό, από μία 73χρονη.

Η δράστιδα, κατάφερε τελικά να κλέψει την χρυσή αλυσίδα, ωστόσο όταν το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον σύζυγο της ηλικιωμένης, ο 76χρονος προσπάθησε να απωθήσει την νεαρή «αετονύχισσα».

Έτσι, η 16χρονη με τη σειρά της επιτέθηκε ασκώντας βία στον 76χρονο, προκειμένου να ξεφύγει. Οι αρχές των Σερρών προχώρησαν στην σύλληψή της, και επιπλέον, συνελήφθη και η μητέρα της ανήλικης στην οποία αποδόθηκαν κατηγορίες περί παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗ IN.GR

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...
randomness