Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Ταμείο Ανάκαμψης Τσίπρας: Θέλουμε Ανάπτυξη για όλους

Στην χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρουσίασε μόνο την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πώς πρέπει να διοχετευτούν τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης. Επιχείρησε επίσης να πείσει ότι υπάρχει μια εναλλακτική ρεαλιστική πρόταση για την ανάπτυξη.
Ξεκινώντας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι: «Η πανδημία συνιστά μια ιστορική τομή. Αναθερμαίνει, όμως, και ένα στοιχείο που είναι η κινητήριος δύναμη για τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος: Την ενότητα της κοινωνίας. Την αίσθηση ότι όπως χρειάστηκε μαζί να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, στα δύσκολα, έτσι και την επόμενη μέρα δεν γίνεται κάποιοι να ευημερούν και κάποιοι να μένουν στο σκοτάδι. Σήμερα λοιπόν, σε όλο τον κόσμο διεξάγεται μια νέα συζήτηση. Από απλούς πολίτες, κινήματα, τον επιστημονικό κόσμο μέχρι διεθνείς οργανισμούς και ηγέτες πανίσχυρων κρατών. Αυτή η συζήτηση εδράζεται πάνω σε μία νέα κοινή λογική, που βρίσκεται στον αντίποδα του κυρίαρχου οικονομικού δόγματος των πρόσφατων δεκαετιών.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του Λ.Τ. της Τρίτης 18/5.

 

    

Απόψεις

Άρθρο του Χρήστου Αλεξανδρή Στην Κορνουάλη οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι επανασχεδίασαν το μέλλον του κόσμου. Για να συμβεί αυτό μεσολάβησαν συνταρακτικά γεγονότα...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness