Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Στον εισαγγελέα οι οκτώ συλληφθέντες στα διόδια της Πάχης Μεγάρων

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα, Δευτέρα, οι οκτώ συλληφθέντες στα διόδια της Πάχης Μεγάρων, όπου μια ομάδα περίπου 200 πολιτών της περιοχής πραγματοποίησαν την Κυριακή κινητοποίηση κατά της λειτουργίας των διοδίων.

Οι οκτώ συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Μεγαρέων, κατηγορούνται για παρακόλυση συγκοινωνιών.

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην περιοχή, στη συνέχεια άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων στη γέφυρα της Πάχης, αφήνοντας τα οχήματα να διέρχονται ελεύθερα.

Λίγο πριν την 1.00 το μεσημέρι οι διαδηλωτές διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα για 15' περίπου.

Newsroom ΔΟΛ

 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness