ΗΠΑ: Κατέρρευσε αποθήκη της Amazon από ανεμοστρόβιλο - Φόβοι για τουλάχιστον 50 νεκρούς
Τραγικός φαίνεται πως είναι ο απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας με ανεμοστρόβιλους, που πλήττει τις ΗΠΑ. Ο κυβερνήτης του Κεντάκι έκανε λόγο για περίπου 50 νεκρούς. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πολιτεία.
Περίπου 50 άνθρωποι είναι πιθανόν να έχουν χάσει τη ζωή τους από τους καταστροφικούς ανεμοστρόβιλους που έπληξαν το Κεντάκι και άλλες αμερικανικές πολιτείες αργά χθες, Παρασκευή, το βράδυ και σήμερα το πρωί, δήλωσε ο κυβερνήτης του Κεντάκι Άντι Μπεσίρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post.
Ο Μπεσίρ φέρεται από την Post να δήλωσε σε συνέντευξή του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WLKY πως ο αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι «σημαντικά μεγαλύτερος απ' αυτόν».
Η υπηρεσία αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων της πόλης Κόλινσβιλ ανακοίνωσε ότι έχει «υπάρχει ένα περιστατικό με πολλά θύματα», ενώ πρόσθεσε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στην αποθήκη που βρίσκεται στο Έντουαρτσβιλ, στο νότιο Ιλινόι.
Ο Μπεσίρ, ο οποίος κήρυξε την πολιτεία του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, φέρεται να δήλωσε πως οι ζημιές θα είναι «από τις χειρότερες που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό».
ΠΗΓΗ NEWS247.GR



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

