Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Πέντε νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους στη Μάλτα

Ένα ελαφρύ αεροσκάφος συνετρίβη στη Μάλτα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε Γάλλοι υπήκοοι. Η συντριβή του αεροσκάφους, το οποίο κατευθυνόταν στη Μιζουράτα της Λιβύης, έγινε περίπου στις 8:30 ώρα Ελλάδας, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του.

Το αεροσκάφος, ένα Metroliner, μπορεί να μεταφέρει έως και 10 άτομα.Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times of Malta, το αεροσκάφος είχε ναυλωθεί από το Λουξεμβούργο για αξιωματούχους της Frontex.

Όμως όπως δήλωσε στο Twitter η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι δεν υπάρχουν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του μικρού αεροσκάφους στη Μάλτα. Η πτήση δεν είχε σχέση με δραστηριότητες της ΕΕ ανέφερε  Μογκερίνι.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.