Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Συρία: Τουλάχιστον 18 νεκροί σε επιδρομές εναντίον της πόλης Αρίχα

Τουλάχιστον 18 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επιδρομών "πιθανόν ρωσικών" στην πόλη Αρίχα της βορειοδυτικής Συρίας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επιδρομές "πιθανόν ρωσικές" είχαν θέσει στόχο την Αρίχα, στην επαρχία Ιντλίμπ, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο του συνασπισμού των ανταρτών "Στρατός της κατάκτησης", με αποτέλεσμα τουλάχιστον 18 πολίτες να σκοτωθούν και περισσότεροι από 40 να τραυματιστούν, δήλωσε ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντής του Παρατηρητηρίου.

Ο Ραχμάν είπε ότι συνολικά τουλάχιστον 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στην επίθεση αυτή. Το τηλεοπτικό δίκτυο Orient TV που πρόσκειται στην αντιπολίτευση μετέδωσε ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 40, πληροφορία που δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευτεί από ανεξάρτητες πηγές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(ΑΠΕ)

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness