Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Χτενίζουν το νομό οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό των ληστών της χρηματαποστολής

Άφαντοι παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι ληστές της χρηματαποστολής του σούπερ μάρκετ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» στη Λαμία.

Έπι ποδός βρίσκονται οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας πραγμματοποιώντας  ελέγχους σε αυτοκίνητα και ανθρώπους   για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών κακοποιών που το Σάββατο το μεσημέρι με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν υπάλληλο χρηματαποστολής και αρπάζοντας την τσάντα με τις εισπράξεις από το σούπερ μάρκετ εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ειδικότερα,  περίπου στις 14:25΄ το Σάββατο το  μεσημέρι, δύο από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη δικυκλιστή, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών τον 45χρονο υπάλληλο χρηματαποστολής  τη στιγμή που αυτός εξήλθε από το super market και αφού άσκησαν σε βάρος του σωματική βία, αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα σάκο, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία  περιείχε το χρηματικό ποσό των 22.300 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, βρέθηκε λίγο αργότερα σε περιοχή της Λαμίας και κατασχέθηκε, η μοτοσικλέτα διαφυγής των δραστών. Επιπλέον, από το χώρο στάθμευσης οχημάτων του super market, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο όπως εξακριβώθηκε είχε σταθμεύσει λίγη ώρα πριν τη διάπραξη της ληστείας, συνεργός των δραστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

 

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων