Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απίστευτα σκηνικά και σοβαρό επεισόδιο στο ΓΝ Λαμίας με συνοδό ασθενή

Απίστευτες καταστάσεις συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Όπως έγινε γνωστό ένας συνοδός ασθενή, που είναι αστυνομικός μάλιστα στο επάγγελμα και υπηρετεί σε διεύθυνση εκτός Φθιώτιδας, είναι γιος ασθενή που νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική.

Ο 44χρονος συνοδός ασθενή, κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει, απειλούσε πως θα τους σκοτώσει όλους και θα κάψει το νοσοκομείο, με τις νοσοκόμες που άκουσαν τις φωνές του, να σπεύδουν να δουν τι συμβαίνει, κατάβαλοντας μεγάλη προσπάθεια να τον ηρεμήσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 44χρονος, ζήτησε να αλλάξουν τον ουροσυλλέκτη του πατέρα του και συνέχιζε να φωνάζει προς τη νοσηλεύτρια, πετώντας προς το μέρος της τον ιατρικό φάκελο και τα έγγραφα και έκλεισε την πόρτα απειλώντας πως θα τους σκοτώσει όλους.

Η νοσηλεύτρια άνοιξε την πόρτα και εκείνος της επιτέθηκε, χτυπώντας τη στο πρόσωπο ενώ χτύπησε και τη συνάδελφό της που έσπευσε να τη βοηθήσει, κλωτσώντας τη στην κοιλιά και στο πόδι.

Ο 44χρονος στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του νοσοκομείου και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί ενώ η αστυνομία έσπευσε στο νοσοκομείο και οι συνάδελφοί του τον συνέλαβαν για σωματική βλάβη, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης, οδηγώντας τον στο κτήριο τη Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας ενώ οι συγγενείς του ζήτησαν να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Η μία από τις νοσηλεύτριες έχει ήδη υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 44χρονου όπως έχει κάνει και η Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας.

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας  για το συμβάν

Το τραγικό περιστατικό βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/8) καταδικάζει με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας δηλώνοντας μηδενική ανοχή σε οποιοδήποτε  περιστατικό βίας και παρενόχλησης του προσωπικού.

"Με αφορμή το αποτρόπαιο συμβάν που διαδραματίστηκε το βράδυ  της 11ης  Αυγούστου 2022 στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Λαμίας, η Διοίκηση από την πρώτη στιγμή και όπως διαρκώς πράττει, βρίσκεται στο πλευρό τόσο των δύο εργαζομένων νοσηλευτριών  όσο και σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου. Δεν χωράει αμφισβήτηση στο γεγονός ότι είχαν και έχουν εκτελέσει άψογα τα καθήκοντά τους προς εξυπηρέτηση  όλων των ασθενών  που προσέρχονται στο Γ.Ν Λαμίας.

Αυτονόητο είναι ότι τέτοιου είδους περιστατικά βίας είναι καταδικαστέα και δεν είναι δυνατόν να υποβαθμίζουν τις υψηλής ποιότητας παροχές  υγείας που το Νοσοκομείο μας προσφέρει. Η διοίκηση, δηλώνει  για μια ακόμη φορά τη μηδενική ανοχή της σε οποιοδήποτε περιστατικό βίας και παρενόχλησης έναντι του προσωπικού του Γ.Ν. Λαμίας και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι κατά Νόμον ενέργειες κατά του υπαίτιου προσώπου, όπως η κείμενη  νομοθεσία ορίζει".

 

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness