Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απολαυστική ποιητική βραδιά στην παρουσίαση της διλογίας του Κώστα Τσιαλαφούτα

Μια απολαυστική ποιητική βραδιά παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση της ποιητικής διλογίας «Ελεγχόμενα Χαμόγελα» και «Μελίρρυτη Χαραυγή» του εκπαιδευτικού και προέδρου του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων Κώστα Τσιαλαφούτα, τη Δευτέρα 11-7-2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, που διοργάνωσαν ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας Λαμίας και οι Χρόνος Εκδόσεις.

Για τα βιβλία μίλησαν ο  συγγραφέας κ. Δημήτρης Φαφούτης παρουσίασε την ποιητική συλλογή «Ελεγχόμενα Χαμόγελα», η  ποιήτρια – εκδότρια κ. Βασιλική Νικοπούλου παρουσίασε την ποιητική συλλογή «Μελίρρυτη Χαραυγή , ενω Ποιήματα απήγγειλαν οι εκπαιδευτικοί κ. Γιώτα Γάκη και κ. Νίκος Ηλιόπουλος, καθώς  και η κόρη του ποιητή Ιωάννα – Μαρία Τσιαλαφούτα.

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness