Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απολαυστική ποιητική βραδιά στην παρουσίαση της διλογίας του Κώστα Τσιαλαφούτα

Μια απολαυστική ποιητική βραδιά παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση της ποιητικής διλογίας «Ελεγχόμενα Χαμόγελα» και «Μελίρρυτη Χαραυγή» του εκπαιδευτικού και προέδρου του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων Κώστα Τσιαλαφούτα, τη Δευτέρα 11-7-2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, που διοργάνωσαν ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας Λαμίας και οι Χρόνος Εκδόσεις.

Για τα βιβλία μίλησαν ο  συγγραφέας κ. Δημήτρης Φαφούτης παρουσίασε την ποιητική συλλογή «Ελεγχόμενα Χαμόγελα», η  ποιήτρια – εκδότρια κ. Βασιλική Νικοπούλου παρουσίασε την ποιητική συλλογή «Μελίρρυτη Χαραυγή , ενω Ποιήματα απήγγειλαν οι εκπαιδευτικοί κ. Γιώτα Γάκη και κ. Νίκος Ηλιόπουλος, καθώς  και η κόρη του ποιητή Ιωάννα – Μαρία Τσιαλαφούτα.

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...