Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Διατηρητέος ο Μιλτιάδης Πουρσανιδης-Διευθυντής στην Περιφ Γεν. Αστ Διευθ Κεν.Μακεδονίας

Μπορεί οι αιφνιδιαστικές κρίσεις για τους Αντιστρατήγους της ΕΛ.ΑΣ. να μην περιείχαν εκπλήξεις, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τους Υποστρατήγους, καθώς μετά το άφθονο πολιτικό «άρωμα» και την «γκρίνια» που είχαν αυτές οι κρίσεις, οδηγούνται στην αποστρατεία μεταξύ άλλων, ο Αττικάρχης της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Παπαζαφείρης και ο Κλαδάρχης Ασφάλειας Εμμανουήλ Πλουμής.

 

Υπό την Προεδρία λοιπόν του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους 20 Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα:

Έκρινε προακτέο στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, τον Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη.

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστρατήγους:

1. Κωνσταντίνο Σκούμα

2. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

3. Ανδρέα Βασιλόπουλο

4. Νικόλαο Μενεξίδη

5. Φώτιο Δομζαρίδη

6. Νικόλαο Ζησιμόπουλο

7. Παναγιώτη Κορδολαίμη

8. Στυλιανό Βολυράκη

9. Δημήτριο Κρίκα

10. Αχιλλέα Σκανδάλη

11. Γεώργιο Τηλελή

12. Παναγιώτη Ντζιοβάρα

13. Μιλτιάδη Πουρσανίδη

14. Αναστάσιο Μανιάτη

15. Γεώργιο Ψωμά

Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω τέσσερις (4) Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

1. Χρήστο Παπαζαφείρη

2. Εμμανουήλ Πλουμή

3. Αθανάσιο Μαντζούκα

4. Ιωάννη Τόλια

 

 

ΠΗΓΗ NEWS247.GR