Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δήμος Λαμιέων : Σύσκεψη την Μεγάλη Τετάρτη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το Ράλι Ακρόπολις

'' Πατάει το γκάζι '' ο Δήμος Λαμιέων με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης του Ράλι Ακρόπολις .
Την Μεγάλη Τετάρτη ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος καλεί σε σύσκεψη τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά θέματα και να ακούσει τις προτάσεις τους για την διοργάνωση, αλλά και για την καλύτερη προβολή της πόλης μας  .
Ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος ενημερώνοντας χθες βράδυ το δημοτικό συμβούλιο για την διοργάνωση του Ράλι επανέλαβε ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους τους τοπικούς φορείς , ένα μεγάλο στοίχημα , όπως χαρακτηριστικά είπε , που πρέπει να κερδίσουμε . ''Είναι μια υπόσχεση που πρέπει να δώσουμε όλοι ότι  αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη στην ιστορία του Ράλι Ακρόπολις'' τόνισε ο Δήμαρχος .
  Την ικανοποιησή του για την επιτυχία του Δήμου και της Περιφέρειας για την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στη Λαμία , εξέφρασε και ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης  . ''Είναι πρόκληση για όλους μας , είπε ο κ. Σταυρογιάννης , να διοργανώσουμε ένα επιτυχημένο ράλι Ακρόπολις τον Σεπτέμβριο και κάθε χρόνο να είναι εδώ προβάλλοντας τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας και παρέχοντας τις υπηρεσίες μας προς τους χιλιάδες επισκέπτες'' . Η διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις , είπε ο Νίκος Σταυρογιάννης εξασφαλίζει μια τεράστια δημοσιότητα της πόλης μας σε ολόκληρο τον κόσμο που σε άλλες περιπτώσεις θα θέλαμε μεγάλα ποσά για να το πετύχουμε .
Πολύ θετική εξέλιξη για την πόλη μας , χαρακτήρισε την επιστροφή του Ράλι στη Λαμία ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να  αξιοποιήσουμε την ευκαιρία .
Για μεγάλη επιτυχία έκανε λόγο και ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Στάικος και συνεχάρη το Δήμαρχο και όλους τους συνεργάτες του . Στον αντίποδα των θετικών κριτικών , ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δελιχάς έκανε λόγο για επικοινωνιακή  διαχείριση της επιστροφής του Ράλι στη Λαμία . ''Η εικόνα ότι το ράλι θα μας λύσει όλα τα προβλήματα δεν είναι πραγματική'' είπε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης , προσθέτοντας ότι  ''είναι ένα ωραίο γεγονός θα το παρακολουθήσουν αυτοί που τους αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αλλά θα πρέπει να μάθουμε και πόσα θα κοστίσει στον Λαμιώτικο λαό η διοργάνωση'' .