Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ περίπου στην Σπερχειάδα και Μακρακώμη για ασφαλτοστρώσεις !!

Στο φούλ αναμένεται να δουλέψουν τους επόμενους μήνες  τα μηχανήματα των εργοληπτικών εταιρειών στο Δήμο Μακρακώμης , ασφαλτοστρώνοντας τους δρόμους στο εσωτερικό οδοκό δίκτυο του Δήμου . Με τα εργα εσωτερικής οδοποιίας αναβαθμίζεται ολόκληρο το οδοκό δίκτυο , διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των δημοτών στις τοπικές κοινότητες .
 
Ήδη έγινε δημοπρασία ενός εκατομμυρίου ευρώ 1.000.000 € για ασφαλτοστρώσεις για Σπερχειάδα , Μακρακώμη , Άγιο Γεώργιο , Πουγκάκια , Μαρμαρα , και τις επόμενες ημέρες θα υπογραφτεί η σύμβαση με τον ανάδοχο.
Στις 2 Ιουνίου 2021 δημοπρατείται εργο  500.000 ευρώ και θα περιλαμβάνει εργασίες οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις) που θα εκτελεστούν
στον οικισμό Κουφοδέντρων στη Σπερχειάδα και στην περιοχή "Ψυρί", καθώς επίσης  και στην Μακρακώμη .
 
''Είχαμε πει ως Δημοτική Αρχή ότι είναι απαράδεκτο το 2021  να υπάρχουν στην Σπερχειάδα στην έδρα του Δήμου δρόμοι με χώμα και δημότες μας να πηγαίνουν με λάσπες στα σπίτια τους .Θέλω να διαβεβαιώσω επίσημα ότι δεν θα υπάρξει χωριό που να μην γίνουν έργα ''δηλώνει ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος .
Η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει  τον Ιούνιο να ανακοινώσει  και άλλα έργα για την Μακρακώμη , τη Σπερχειάδα και τις τοπικές κοινότητες .

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....