Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Έντονες αντιδράσεις για την… Dj των λεωφορείων με 3.900 ευρώ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ !

Έντονες αντιδράσεις και ερωτήματα έχει προκαλέσει η απόφαση του ΟΑΣΑ να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη υπηρεσιών μουσικής  επιμέλειας για διάστημα τριών μηνών έναντι μικτής αμοιβής 3.900 ευρώ. Παρότι στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του ΟΑΣΑ, όπως σημειώνει ο οργανισμός σε απάντησή του, εντάσσεται η οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και η αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, η κομματικοποίηση της εν λόγω τοποθέτησης και τα ερωτήματα για την επάρκεια των προσόντων του «αναδόχου”, δημιουργούν ζήτημα.

Όπως αναφέρει, μάλιστα το Capital.gr, όλα αυτά γίνονται την ώρα που οι αστικές συγκοινωνίες έχουν καταρρεύσει. Το οκτάμηνο σε λεωφορεία και τρόλεϊ τα έσοδα μειώθηκαν κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, τουλάχιστον 400 λεωφορεία δεν έχουν λάστιχα, οκτώ στους δέκα επιβάτες δεν ακυρώνουν εισιτήριο, ενώ αγνοείται εάν οι ρίζες του κυκλώματος των πλαστών εισιτηρίων έχουν ξεριζωθεί.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που σπεύδουν να κατηγορήσουν τον εποπτευόμενο από τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη ΟΑΣΑ για κομματικοποίηση . H  νέα… μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ υπήρξε το 2014 υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Πολιτών «Πεντέλη εν δράσει” που είχε τη στήριξη της οργάνωσης μελών Πεντέλης. Ακόμη τον Ιούλιο του 2015 αποτέλεσε έναν από τους 800 συντάκτες-πρώην μέλη της οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος” κειμένου με το οποίο δηλωνόταν ότι «παραμένουν στον αγώνα για την ανατροπή κάθε εκμεταλλευτικού συστήματος, στον αγώνα για χειραφέτηση και κοινωνική απελευθέρωση”.

                                                                             Αυτή είναι η απόφαση της πρόσληψης:

Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/KΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Τμήμα Προμηθειών
ΑΡ. ΠΡΩΤ.
: 13324/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ.

Προς :
ΠΛΗΡΟΦ.
: Ν.Βιλαέτης
κα Βέρθα Ευθυμιάδου
Αρτέμιδος 11β, Π.Πεντέλη
ΤΗΛΕΦΩΝO
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
: 210 82.00.808
: 20.9.2016
Τηλ. 210 80.43.659
E-mail vefthymiadou@yahoo.gr

ΘΕΜΑ: Ανάθεση υπηρεσιών για το συντονισμό και την παρακολούθηση της υλοποίησης του προγράμματος πολιτιστικών δράσεων που σχεδιάζει ο ΟΑΣΑ

Αφού λήφθηκαν υπόψη :

α. Οι διατάξεις των Ν.2669/98 και Ν.3920/2011

β. Το με αριθμ 466/ΠΡΟΜ/2016 εγκεκριμένο αίτημα με ΑΔΑΜ 16REQ005115121

γ. Η ανάγκη άμεσης ανάθεσης των παραπάνω υπηρεσιών
εγκρίνεται η ανάθεση υπηρεσιών συντονισμού και παρακολούθησης της υλοποίησης του προγράμματος πολιτιστικών δράσεων που σχεδιάζει ο ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα η παροχή υπηρεσιών αφορά στην προετοιμασία χρονοδιαγραμμάτων και στην παρακολούθηση και το συντονισμό των ακόλουθων δράσεων :

(α) Σχεδιασμός και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους.

(β) Επιλογή μουσικής από το κλασσικό και έντεχνο ρεπερτόριο για το Μετρό και τα Λεωφορεία/Τρόλλευ

(γ) Προετοιμασία/σχεδιασμός της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο»

Το κόστος των υπηρεσιών έχει ορισθεί στα 3.900 €.

Η διάρκεια του έργου ορίζεται από 1/10/2016 έως και 30/12/2016.
Παρακαλούμε για την επιβεβαίωση παραλαβής της παρούσας και της αποδοχής της υπόψη ανάθεσης να αποστείλετε στον ΟΑΣΑ υπογεγραμμένη την συνημμένη δήλωση αποδοχής

Ο Διευθύνων Σύμβουλος ΟΑΣΑ
Ιωάννης Σκουμπούρης

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness