Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Έργα προϋπολογισμού 16 εκ ευρώ στον Δήμο Καμένων Βούρλων--Αυτοψία στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

 

 

 

Εργα προυπολογισμού 16 εκ ευρώ βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στο Δήμο Καμένων  Βούρλων . Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης  Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ηλίας Κυρμανίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Σανίδας, μαζί με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας Ευάγγελο Μπλούνα, επέβλεψαν χθες  το έργο του  Λιμένα Αγ. Κωνσταντίνου, προϋπολογισμού 9.800.000 ευρώ .

 

 

 

 

 

Πρόκειται για ένα από τα πλέον αναπτυξιακά έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, και άπαντες ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας για την ομαλή πρόοδο των εργασιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, σύμφωνα με το οποίο θα ολοκληρωθεί το έργο τον Μάιο του 2022!

Ακολούθησε σύσκεψη στο δημοτικό κατάστημα Καμένων Βούρλων, όπου ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν για την πορεία των εργων που είναι υπο κατασκευή, όπως το οδικό έργο σύνδεσης του Αγ. Κωνσταντίνου με τον οικισμό της Αγνάντης,  η αντικατάσταση αγωγών ακαθάρτων, η ανάδειξη του Ασκληπιείου Δαφνούντος και  η αποκατάσταση οδοποιίας και η μετατροπή οδών σε ήπιας κυκλοφορίας.

Μετά την επίβλεψη των εργασιών στον λιμένα και την σύσκεψη στο δημαρχείο, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε σήμερα τον Δήμο Καμένων Βούρλων, γιατί εδώ υλοποιούμε αυτή την χρονική περίοδο, μερικά από τα σημαντικότερα έργα, όπως το λιμενικό έργο του Αγίου Κωνσταντίνου, αρχικού προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ περίπου, το οποίο κατασκευάζεται με ταχείς ρυθμούς και σύντομα θα παραδοθεί σε χρήση, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας . Συζητήσαμε για τις κοινές δράσεις και τα έργα που υλοποιούνται ή δρομολογούνται στην ευρύτερη περιοχή. Και αυτό, γιατί πιστεύουμε ότι η συνεργασία α΄ και β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης είναι μονόδρομος για καλά αποτελέσματα».

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης δήλωσε: «Συναντηθήκαμε στο λιμάνι με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και με τους Αντιπεριφερειάρχες, για να επιβλέψουμε τις εργασίες και μας διαβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας, ότι - καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα τελειώσει το λιμάνι στα τέλη Μαΐου . υζητήσαμε για σημαντικά έργα του Δήμου Καμένων Βούρλων, τα οποία ήδη εκτελεί ή δρομολογεί η Περιφέρεια. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για κάθε ζήτημα του τόπου μας».

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness