Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας : ''Τα ΕΛΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ''

Tη χειρότερη περίοδο στην ιστορία από την ίδρυσή τους , διανύουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία , σύμφωνα με καταγγελία του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας . 

''Ένας από τους καλύτερους οργανισμούς της χώρας μας, που παρείχε άριστες υπηρεσίες στους πολίτες, δυστυχώς καταρρέει μέρα με τη μέρα. Συνεχώς υποβαθμίζονται καταστήματα, λόγω της τεράστιας έλλειψης προσωπικού και σε πολλές περιπτώσεις μπαίνει ακόμη και λουκέτο φέρνοντας σε απόγνωση ολόκληρες περιοχές'' επισημαίνεται στην καταγγελία .

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα , αναφέρεται απο το Εργατουπαλληλικό Κέντρο το κατάστημα Μαλεσίνας που εξυπηρετεί εκτός από τη Μαλεσίνα, το Μαρτίνο, τη Λάρυμνα, τον οικισμό και το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ και όλα τα χωριά της ευρύτερης περιοχής. ''Με εντολή της διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ. , οπως καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο , το κατάστημα της Μαλεσίνας λειτουργεί πλέον μόνο 2 ημέρες την εβδομάδα με περιορισμένο ωράριο. Έχοντας υπόψη μας ότι το τελευταίο διάστημα έκλεισαν όλα τα τραπεζικά καταστήματα στην περιοχή, το μόνο που είχε απομείνει για την εξυπηρέτηση των πελατών, τόσο σε ταχυδρομικό έργο όσο και σε τραπεζικές συναλλαγές ήταν το συγκεκριμένο κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. Μαλεσίνας. Με την υποβάθμισή του σε 2 ημέρες λειτουργίας αφενός υποβαθμίζεται η περιοχή, αφετέρου αναγκάζονται οι πολίτες αλλά και οι χιλιάδες εργαζόμενοι της περιοχής να μετακινηθούν στην Αταλάντη για να εξυπηρετηθούν''.

''Ζητάμε άμεσα την επαναλειτουργία του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Μαλεσίνας. Ας σταματήσει εδώ η υποβάθμιση των Ελληνικών Ταχυδρομείων αλλά και η ταλαιπωρία χιλιάδων συνταξιούχων – εργαζομένων και γενικότερα όλων των πολιτών της ευρύτερης περιοχής'' δηλώνει η πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Σοφία Ανεστοπούλου .