Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Λαμίας βραβεύτηκαν σε καλλιτεχνικό διαγωνισμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας ανακοινώνει ακόμη μία διάκριση της σχολικής μας κοινότητας σε διαγωνισμό! Πρόκειται για την βράβευση μαθητών της Β΄ τάξης του Γυμνασίου μας στον Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο Τομέας Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θέμα «Ο εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού μέσα από τα παιδικά μάτια».
Συγκεκριμένα, απέσπασαν το 2ο βραβείο οι μαθητές της Β΄ τάξης του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου μας Αλταουάλ Μοχιέμπ (Γεώργιος), Βελαώρας Φώτιος, Καραμίντζος Μιχαήλ, Ταρλαντάς Εμμανουήλ, Τσώνος Σωτήριος και Χριστόπουλος Νικόλαος. Τα παιδιά, με την εμπνευσμένη καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού του Σχολείου μας στο μάθημα «Βυζαντινή Εικονογραφία» κ. Ζωής Καραμαλίγκα, φιλοτέχνησαν ομαδικά έναν εξαιρετικό πίνακα ζωγραφικής, αναδεικνύοντας δημιουργικά, με το έργο τους αυτό, την αξία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.
Η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων του εν λόγω μαθητικού διαγωνισμού έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών. Το βραβείο και τους επαίνους των μαθητών παρέλαβε ο Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Σχολείου  Λαμίας  Ιωάννης Ζαχαράκης. Να σημειωθεί ότι ο  Ερυθρός Σταυρός που είχε και την διοργάνωση μερίμνησε  και για τα Σχολεία τα οποία παρότρυναν τους μαθητές τους να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, δωρίζοντας από ένα drone σε κάθε Σχολείο που διακρίθηκε!

    

 

randomness