Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με Μολιέρο ξεκινά η θεατρική σεζόν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

 

 Με το θεατρικό έργο του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» ξεκινά την θεατρική σεζόν το  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης . Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος και ο  καλλιτεχνικός διευθυντής Νίκος Ορφανός παρουσίασαν σήμερα στο φουαγιέ του Δημοτικού  θεάτρου την έναρξη της φετινής θεατρικής  σεζόν, με τον «Κατά φαντασίαν Ασθενή» που σηκώνει την αυλαία την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Το εμβληματικό αυτό έργο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά από το ΔηΠεΘε Ρούμελης, σε πρωτότυπη σκηνοθεσία και μουσική του Κώστα Γάκη, με μια πλειάδα ταλαντούχων πρωταγωνιστών. Με ζωντανή επί σκηνής μουσική και ένα νεανικό, υψηλής ενέργειας θίασο.τόνισε πως το έργο ανεβαίνει με μια σύγχρονη σκηνοθετική ματιά, καινούρια απόδοση και με τρόπο που ζωντανεύει ολόκληρη την εποχή του σπουδαίου δραματουργού και της Γαλλίας του 17ου αιώνα, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

''Κάνουμε πράξη το πιστεύω μας ότι ο πολιτισμός είναι απαραίτητο συστατικό για την ποιότητα ζωής που θέλουμε για τους δημότες μας'' δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος .
 
Το ΔηΠεΘε Ρούμελης, είπε ,  εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις για να μας χαρίσει εξαιρετικές παραστάσεις και δράσεις πολιτισμού για όλους μας.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Νίκος Ορφανός τόνισε πως το έργο ανεβαίνει με μια σύγχρονη σκηνοθετική ματιά και με τρόπο που ζωντανεύει ολόκληρη την εποχή του σπουδαίου δραματουργού και της Γαλλίας του 17ου αιώνα, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness