Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νοσοκομεία: Πλησιάζει η ώρα της κρίσης των διοικητών

Περί τους 110 διοικητές νοσοκομείων θα αξιολογήσει μέσα στον Ιούλιο η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ένα χρόνο μετά τη τελευταία κρίση αυτών.
Από το μικροσκόπιο -όπως προβλέπεται και από τη σχετική νομοθεσία- θα περάσουν οι διοικητές των Νοσοκομείων του ΕΣY, με το Υπουργείο Υγείας να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη της αξιολόγησής τους. Η αξιολόγηση γίνεται μετά από ένα χρόνο από την τελευταία κρίση του Υπουργείου, με τις διοικήσεις να πρέπει να κριθούν και για το πως διαχειρίστηκαν την πρωτοφανή επίθεση μιας πανδημίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες παράμετροι αξιολόγησης προσαρμόζονται στην ειδική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση διοικητών και υποδιοικητών.
Σχετικά με τη διαδικασία, περίπου 30 δείκτες, ποσοτικοί και ποιοτικοί, που εντάσσονται σε 4 ενότητες, μεταξύ αυτών και η διαχείριση της COVID-19, ενσωματώνονται στην ειδική πλατφόρμα προκειμένου σε πρώτο επίπεδο να προκύψει ένα σκορ το οποίο θα πρέπει να ανταποκρίνεται στα πεδία που έχει ορίσει το Υπουργείο.

 

Διαβάστε περισσότερο στο φύλλο του Λ.Τ. της Τετάρτης 16/6.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων