Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Δήμαρχος Θύμιος Καρα'ι'σκος είχε διαγράψει τον Κορδολέμη πριν αυτός προλάβει να ανεξαρτητοποιηθεί !

Νέα διάσταση στην υπόθεση της ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Κορδολέμη δίνει η ανακοίνωση της παράταξης της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, ο Δήμαρχος είχε διαγράψει από την παράταξη τον δημοτικό σύμβουλο πριν αυτός δηλώσει την ανεξαρτητοποιησή του απο το συνδυασμό!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου που μόλις ήρθε στα γραφεία της εφημερίδας ''η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη «ΛΑΜΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», κατά την ειδική συνεδρίαση της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Κορδολέμη, από μέλος της, σε συνέχεια της δημόσιας τοποθέτησής του, με την οποία παραβιάζει τις βασικές αρχές της παράταξης''.

Ήδη για το σκοπό αυτό, τονίζεται στην ανακοίνωση, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, το μεσημέρι της 4ης Οκτωβρίου 2022, απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία θέτει εκτός παράταξης τον κ. Κορδολέμη''.

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.