Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μειμαράκης τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μειμαράκης θα βρεθεί στη Λαμία τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και θα τιμήσει με την παρουσία του την επετειακή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας που γιορτάζει τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της.Στα πλαίσια της επισκεψής του ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα εχει επαφές και με φορείς της πόλης .
Οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας έχουν τρεις άξονες: Την ανάδειξη της ιστορικής προσφοράς της Ν.Δ., την εξωστρέφεια της παράταξης και τη συναισθηματική συστράτευση των ανθρώπων της παράταξης διαχρονικά.
Στην κατεύθυνση αυτή ο πρόεδρος και τα στεέχη της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας θα απευθύνουν σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ανοικτό κάλεσμα σε όσους πιστεύουν στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και στο όραμα για τη νέα Ελλάδα,καθώς οι επετειακές εκδηλώσεις αποτελούν για τα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος αφετηρία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης της παράταξης .

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων