ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Φ.ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ Α.ΣΤΕΦΑΝΗ
Τα οικονομικά και θεσμικά αιτήματα των αποστράτων αξιωματικών και υπαξιωματικών του Στρατού βρέθηκαν στο επίκεντρο της εθιμοτυπικής συνάντησης που είχαν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και επίτιμο αρχηγό Γ.Ε.Σ Αλκιβιάδη Στεφανή,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Α.Υ.Σ.
Ο κ.Στεφανής στην διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και σε πνεύμα συναντίληψης, αλληλοκατανόησης και εποικοδομητικής προσέγγισης της ατζέντας των προβλημάτων δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει προσωπικώς και θα προωθήσει στην νέα κυβέρνηση που θα αναδείξει η κάλπη της 25ης Ιουνίου τα δίκαια όπως τα χαρακτήρισε αιτήματα των αποστράτων, οι οποίοι υπηρέτησαν την πατρίδα με πίστη ,αφοσίωση και αυταπάρνηση.
Το προεδρείο του συνδέσμου των αξιωματικών και υπαξιωματικών ε.α. εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την άμεση ανταπόκριση στα αίτηματά τους και ευχήθηκε στον κ.Στεφανή κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε να επιτελέσει με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σε αυτή την ευαίσθητη, μεταβατική και κρίσιμη συγκυρία.
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του συνδέσμου Ανχης (ΥΓ) ε.α. Πεππές Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος Ανχης (ΤΘ) ε.α. Μπαϊρακτάρης Λεωνίδας, ο Γεν. Γραμματέας Σχης (ΥΓ) ε.α.Αθανασίου Θεόδωρος, ο Επίτιμος Πρόεδρος- Κοσμήτορας Σχης (ΓΥΣ) ε.α. Λίγκας Κωνσταντίνος και το Μέλος του Δ.Σ Σχης (ΥΓ) ε.α. Τζουραμάνης Φώτιος, ο οποίος κατάγεται απο τα Γαβράκια Δομοκού και είναι αντιπρόεδρος των Αθηναίων διαιτητών.
Μάκης Κουβέλης