Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Τι ώρα ανοίγουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα με το ωράριο λειτουργίας τους να ξεκινά στις 9 το πρωί.

Τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσουν ρολά για σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Αντίστοιχα το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Ειδικά προσαρμοσμένο λόγω της ημέρας είναι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, το ωράριο λειτουργίας και για τα εμπορικά καταστήματα.

Συγκεκριμένα τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν στη 1 μετά το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Για το Μεγάλο Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και να κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου, τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, αλλά και την Τρίτη 3 Μαΐου (λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς) τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού παραμένει σε ισχύ το SMS στο 13032 και το ραντεβού για click away ή click inside.

Προκειμένου, δηλαδή, οι πολίτες να μεταβούν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα υποχρεούνται να στείλουν μήνυμα SMS στο 13032 με χρονικο περιθώριο τριών ωρών, ή να συμπληρώσουν έντυπο – βεβαίωσης κίνησης ή χειρόγραφη βεβαίωση ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Απόψεις

Γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους σε δανεικά και αγύριστα που ευκαίρως-ακαίρως έχουν λάβει από το κράτος. Σε...