Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παναγιώτης Στασινός : ''Η Λαμία θα επανέλθει στην κανονικότητα τον μήνα που διανύουμε ''

Επίσημα στοιχεία που αποτυπώνουν την πραγματική επιδημιολογική κατάσταση στο Δήμο Λαμιέων , εδωσε στη δημοσιότητα ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Στασινός .
Σύμφωνα με τα στοιχεία  για τον μήνα Απρίλιο οι δειγματοληψίες με Rapid Test έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ 13.480! με 179 συμπολίτες μας να βρίσκονται θετικοί στον ιό (ποσοστό θετικότητας 1.33%) και να τίθενται σε καραντίνα.
''Τα αποτελέσματα αυτά,μαζί με την άψογη συνεργασία που υπάρχει με την διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας,του Κέντρου Υγείας Λαμίας καθώς και με τους ιδιώτες ιατρούς που πραγματοποιούν ελέγχους για COVID-19, αποτυπώνουν την πραγματική επιδημιολογική κατάσταση στον δήμο Λαμιέων ώστε να ξεπεράσουμε το τρίτο σφοδρό κύμα της πανδημίας που έπληξε και τη Λαμία'' υπογραμμίζει ο κ. Στασινός .
Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας ευελπιστεί οτι  με την αύξηση των εμβολιασμών (από 5 Μαΐου 2021 με την προσθήκη νέων εμβολιαστικών γραμμών στο Νοσοκομείο) και με την μεγάλη προσοχή που πρέπει να συνεχίζουν να επιδεικνύουν οι συμπολίτες μας, στα μέτρα πρόληψης και τους τακτικούς ελέγχους στα σταθερά σημεία,τον επόμενο μήνα η Λαμία θα επανέλθει στην κανονικότητα χωρίς νέες ανθρώπινες απώλειες.
Ο κ. Στασινός ευχαριστεί   τους άοκνους συνεργάτες των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ,του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λαμιέων και ιδιαίτερα τον Ειδικό Παθολόγο συντονιστή Κο Μαμακή Παύλο-Διευθυντή της Β´ ΤΟΜΥ Λαμίας- για την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες καθώς και για την προστασία και την ασφάλεια που μας προσφέρουν''.