Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της πεζοδρόμησης της Πλατείας Πάρκου

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της πεζοδρόμησης της Πλατείας Πάρκου απο την Eurobank μέχρι την οδό Καραγιανοπούλου και απο σήμερα ο δρόμος γίνεται ηπιας κυκλοφορίας και θα χρησιμοποιείται  μόνο απο τα μέσα μαζικής μεταφοράς ,τα ταξί και τα αστικά λεωφορεία . Tην πρόοδο των εργασιών της αναπλασης της Πλατείας Πάρκου ,παρατήρησε σήμερα και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος που μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη και την Προισταμένη της Διεύθνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Αφροδίτη Πολιτοπούλου επισκέφθηκαν τα εργα της ανάπλασης της Πλατείας  Πάρκου που είναι σε εξέλιξη .

Εκκληση στους δημότες που χρησιμοποιούν τα αυτοκινητά τους για τις μετακινήσεις τους να προσαρμόσουν την συμπεριφορά τους στις νέες συνθήκες , εκανε ο Δήμαρχος κ. Καραίσκος  . ''Σαν Δήμος θα βρούμε εκείνες τις διαδρομές για να υπάρξουν διεξοδοι για τα ΙΧ αυτοκίνητα , αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να περιορίσουμε τη χρήση του αυτοκινήτου απ'ολους μας γιατί ετσι το επίπεδο ζωής ολων μας θα καλυτερεύσει '' σημείωσε ο κ. Καραίσκος . Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ολους τους επαγγελματίες για την υπομονή που εδειξαν ολο αυτό το διάστημα οσον αφορά την εξέλιξη των εργασιών , ενω ευχαρίστησε και τους δημότες που αγκάλισαν αυτό το εργο , σημειώνοντας οτι με τη λελογισμένη χρήση των αυτοκινήτων θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα ζωής ολων μας . ''Είναι ενα εργο που ξεκίνησε μέσα στον κορωνοιό και τα καλά νέα είναι οτι είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που εχουμε θέση σαν δημοτική αρχή και σήμερα παραδίδεται το βορειοδυτικό κομμάτι της Πλατείας Πάρκου '' τόνισε ο κ. Καραίσκος .

“Είναι ένα  αρκετά δύσκολο έργο , διαπιστώσαμε σήμερα μετά την επίσκεψη μας ότι είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα και ότι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο τότε το έργο θα παραδοθεί  στους δημότες  μέσα στο χρονικό όριο που είχαμε θέσει'' σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που εχει γίνει , το εργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα του 2020 !

 

Φωτογραφίες