Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το Ράλι των Θεών επέστρεψε και η Λαμία είναι έτοιμη να το υποδεχτεί!

Με ενθουσιασμό και πανηγυρισμούς υποδέχτηκε η τοπική κοινωνία την επιστροφή του Ράλυ Ακρόπολις στην εδρα της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία .  ''Βάζουμε πρώτη…. σε έναν αγώνα που θα ξαναγράψει ιστορία'', δηλώνει ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος ,πρόσθέτοντας οτι ''η διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις είναι η καλύτερη ευκαιρία για όλους μας, να δείξουμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε τη διεξαγωγή και υποστήριξη εκδηλώσεων παγκόσμιου ενδιαφέροντος, ώστε να ξαναγίνει η πόλη μας, τόπος προορισμού επισκεπτών, από όλο τον κόσμο'' !
Ο Δήμος Λαμιέων, με τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης δίπλα του, υπόσχεται ότι αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές, στην ιστορία της διοργάνωσης.
 
Σύμφωνα με τον κ. Καραίσκο η διεθνούς επιπέδου διοργάνωση, θα εχει πολλαπλές ωφέλειες για τον τόπο μας. Γιατί , οπως υποστηρίζει , μπορεί να φέρει μνήμες από το παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά σηματοδοτεί το μέλλον του θεσμού στη χώρα μας από εδώ και πέρα.''Θα υποδεχτούμε επισκέπτες και θεατές και θα τους γνωρίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας, τον πολιτισμό του, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε αξιοθέατα, φύση, τοπικά προϊόντα και φιλοξενία''