Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στη Λαμία αύριο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Στην Λαμία θα βρεθεί  το πρωί της Τετάρτης  ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας .Ο κ. Κικίλιας  θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο  Λαμίας  και  θα έχει συνάντηση με την Διοίκηση  και θα ενημερωθεί για τα θέματα του Νοσοκομείου.

Θα  επισκεφτεί   το Εμβολιαστικό Κέντρο , και θα ενημερωθεί απο τους γιατρούς για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος , ενω θα επισκεφθεί την  ΜΕΘ   και το νέο  Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου. 

Στο μεταξύ δεκαεννέα νέα  κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουλίου  . Ο Οργανισμός ανακοίνωσε και 84 νέα κρούσματα στην Περιφέρεια Στερεάς . Αναλυτικά στη  Φθιώτιδα 19, Βοιωτία 15, Εύβοια 40, Ευρυτανία 4 και Φωκίδα 6.

Στη Λαμία συνεχίστηκαν κανονικά οι δειγματοληπτικοί ελεγχοι σε διάφορα σημεία της πόλης . Στην Πλατεία Ελευθερίας εγιναν 186 δειγματοληψίες και βρέθηκε ενα θετικό κρούσμα . Πρόκειται για  νεαρό άτομο με ήπια συμπτώματα και επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα . Στην Πλατεία Παγκρατίου εγιναν 40 δειγματοληψίες κανένα θετικό , στην οδό  Φιλίας 307 δειγματοληψίες 4 θετικά . Ολα είχαν ήπια συμπτώματα , ενα  νεαρό άτομο που γύρισε από κατασκήνωση με θετικό self test θετικό , δύο  νεαρά επίσης άτομα με ήπια συμπτώματα και self test θετικό και ενα  μεγαλύτερης ηλικίας, στενή επαφή επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος-πλήρως εμβολιασμένο . Τέλος στα Γαλανέικα στο νεό σημείο ελέγχου που εχει δημιουργηθεί εγιναν  25 δειγματοληψίες και δεν βρέθηκε κανένα θετικό. 

 

    

randomness