Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Συναντήσεις με τους ψαράδες του νομού είχε η Ελένη Μακρή Θεοδώρου

Συναντήσεις με όλους τους Συλλόγους Αλιέων του Νομού Φθιώτιδας είχε η βουλευτής  η  Ελένη  Μακρή-Θεοδώρου.
Συγκεκριμένα η βουλευτής, συνομίλησε με τους εκπροσώπους των Συλλόγων Επαγγελματιών Αλιέων των Δήμων Στυλίδας, Λαμίας, Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου και του Αλιευτικού Συλλόγου Λοκρών και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Δεσμευόμενη να μεταφέρει τα σχετικά ζητήματα στους αρμόδιους υπουργούς, η κ. Μακρή κατέθεσε ηδη στους αρμόδιους υπουργούς  τα υπομνήματα που οι εκπρόσωποι των συλλόγων της παρέδωσαν.
Αυτά αναφέρονται στην «Προστασία της περιοχής του Λιβαρίου από λαθραλιεία και εφαρμογή απαγόρευσης σε ολόκληρο τον Μαλιακό Κόλπο, Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο της ερασιτεχνικής αλιείας με πυροφάνι» και στα «Αποτελεσματικά μέτρα εποπτείας και ελέγχου της παράνομης αλιείας».

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness