Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνάντηση Στέλιου Πέτσα με τους Δημάρχους Καρπενησίου και Αγράφων για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, είχαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Νίκος Σουλιώτης και ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξανδρος Καρδαμπίκης παρουσία του βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου.

Στη συνάντηση οι Δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κ. Πέτσα για θέματα της αρμοδιότητας του αλλά και για άλλα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους Δήμους του νομού Ευρυτανίας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα σχετικά με την εσωτερική οδοποιία των χωριών, τη στελέχωση των υπηρεσιών, τις προτάσεις που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, οι χωμάτινοι οδικοί άξονες προς το Νομό Καρδίτσας και άλλα θέματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών και θα δώσουν αναπτυξιακή προοπτική.

Οι Δήμαρχοι επεσημαναν στον υπουργό πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται την ενίσχυση πόρων ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην αποστολή της και το Υπουργείο πρέπει εμπράκτως να σταθεί στο πλευρό τους.